Vi er Voll Arkitekter

Voll Arkitekter AS arbeider med alle former for byggoppgaver, reguleringsplanlegging, eiendomsutvikling og infrastrukturanlegg.

 

Kontoret består både av erfarne arkitekter og planleggere med bred kompetanse og unge medarbeidere med frisk tilnærming til alle typer arkitekturprosjektering.

 

Vårt mål er at ethvert oppdrag vi tar på oss skal bli til et ferdigbygd prosjekt.

Vi vektlegger kvalitet, realisme og gjennomførbarhet i alle prosjektfaser.

Våre oppdragsgivere er både offentlige og private fra hele landet, og kontoret har kompetanse innen de fleste arkitekturoppgaver, fra idé til ferdig bygg.

Nytt-Lokale

Arkitektur

«Architecture is not an inspirational business, it’s a rational procedure to do sensible and hopefully beautiful things; that’s all.» – Harry Seidler

I vår hverdag som praktiserende arkitekter og tekniske tegnere kjemper vi hver dag for å få en rekke krav – noen ganger motstridende  – til å møtes. Og vi måles på hvor godt og hvor raskt vi gjør dette.

Arkitekturen er det som skjer mens vi jobber med å løse alle de kravene som et prosjekt inneholder. Arkitekturen oppstår i vår tilgang til løsningene. Vi streber etter å aldri glemme kvaliteten i det ferdige produktet.

Visjon

«Skrivebordsprosjekter gagner ingen» – Voll Arkitekter

Vår visjon er at ethvert oppdrag vi har skal bli til et ferdigbygd prosjekt.

Dette gjelder både for prosjekter, hvor vi har oppdraget fra idéutkast over reguleringsplan til byggesøknader, arbeidstegninger og ferdig prosjekt, og for prosjekter hvor vi kun ivaretar en deloppgave.

Vårt mål er at hver oppgave vi tar på oss alltid skal bringe prosjektet et skritt nærmere realisering.

Historie

Voll Arkitekter ble stiftet av Per Olav Voll i 1972.

I juli 2018 tok Rolf Sterud over rollen som dagligleder etter Sigbjørn G. Berstad som har ledet kontoret siden 1992

I dag er vi 5 partnere som styrer Voll Arkitekter AS.