OM PROSJEKTET

Prosjektet ligger mellom Kirkeringen og Heimdalsvegen ved politistasjonen på Heimdal, og består av 94 leiligheter og ett næringsareal. Prosjektet består av to hus som er koblet sammen til en vinkelform.

 

Hus A har en sokkeletasje mot sør med parkeringskjelleren i bakkant og tre etasjer med bolig over. Hus B har sokkeletasje ut mot Heimdalsvegen med næringsareal som følger høydene i Heimdalsvegen. Over sokkeletasjene er det boligetasjer hvor 4 etasje er trukket inn 3m fra fasadelivet under.

 

Bygget er formet som en L, med flere sprang i fasaden som følger byggegrensen. Disse sprangene, sammen med utenpåliggende balkonger er med på å bryte opp fasaden slik at den oppfattes som flere volumer som gir variasjon. Hus A er en kombinasjon av svalgangshus og inngang fra innvendig gang, mens hus B har 3 innvendige trapperom, og innvendig gang med innganger for alle leilighetene

 

Fasadekledningen er stående panel i en lys farge som passer inn i området som i hovedsak består av eneboliger med trekledning. For å få litt variasjon er det lagt inn felter i fasaden som har faspanel, samt noen innspill av platekledning. Rekkverkene på balkongene varierer mellom spilerekkverk og treplater, og de øvrige rekkverkene er i glass.

Fakta

Byggherre: BISSMIET AS

Adresse: Kirkeringen 4 7080 Trondheim

Status: Godkjent Rammesøknad sommer 2020