OM PROSJEKTET

Prosjektet ligger på Dalgård på Byåsen, i en forlengelse av veien Uglagjerdet som ligger parallelt med Odd Husbys veg. Det består av to rader med rekkehus med 8 boliger på felt B1 og 6 boliger på B2, totalt 14 rekkehus. Alle rekkehusene har inngang fra veien Uglagjerdet. Tomten har en høydeforskjell på 8m fra cote +162 ved Odd Husbys veg, opp til +170 i nord-vest.

 

Hver boenhet i rekkehusene fremstår som selvstendige enheter da de har variasjoner i både form og farge. Takene varierer mellom skråtak og flatt tak, og fargene vil ha en lett og variert palett, som for eksempel fra en nøytral grå, til gul, rosa og grønn. Husene følger terrenget og den nye veien. Fasadene vil være malt trekledning.

 

Husene på felt B1 består av sokkel og 2 etasjer, og er på ca.140 kvm. Inngangen er i sokkeletasjen hvor man finner bad, vaskerom, et soverom og en bod i tillegg til entre. På plan 2 er kjøkken og stue, mens i toppetasjen ligger det ett bad til, samt 3 soverom og loftstue. Boligene har utgang til en markterrasse og en veranda fra plan 2.

 

På felt B2 har rekkehusene 3 etasjer, og er på ca.150 kvm. Inngangen er på plan 1 hvor det er bad, soverom, kontor og bod i tillegg til entre. På plan 2 finner man kjøkken og stue, og plan 3 rommer bad, loftstue og 3 soverom. Boligene har 3 uteplasser; en markterrasse på inngangsplanet, en veranda på plan 2 og en veranda fra loftstuen.

Fakta

Byggherre: Wigen Bolig AS

Adresse: Odd Husbys veg 5 7024 Trondheim

Status: Innsendt rammesøknad Høst 2020

Omfang: 14 rekkehus og 20 parkeringsplasser med et utnyttelses BRA på 2 399m2